COME OUT
AND PLAY

telefoon

adres

De Zwaanstraat 14a
1949 BC Wijk aan Zee

BRUUT Bikes is gevestigd in Wijk aan Zee

Op een steenworp afstand van strand en duinen. BRUUT Bikes is gespecialiseerd in het organiseren van Tours en het geven van Clinics op zgn. E-Fatbikes.

Tevens heeft BRUUT Bikes zijn eigen werkplaats voor service en onderhoud van je mountainbike, race/sportfiets en stadsfiets. In het zomerseizoen verhuurt BRUUT Bikes ook gewone fietsen.

Wat is een ‘E-FATBIKE’ ?

Een Fatbike is een MTB die op grote voet leeft 😉 De fietsen zijn uitgerust met extra brede banden van zo’n 10cm. Toch blijven deze fietsen verrassend licht rollen over obstakels en doen ze het fantastisch in het mulle zand. Zelfs in de sneeuw staat de Fatbike z’n mannetje!

Het rijgevoel met een Fatbike is met niets te vergelijken. BRUUT Bikes maakt voor zijn tours gebruik van de SURFACE 604 BOAR E-fatbike. Deze fiets vindt zijn oorsprong in Canada en wordt daar veel gebruikt door boswachters en ijsvissers.

Letterlijk ‘All Terrain’

Met een E-Fatbike kan je alle kanten op; bos, duinen, strand en polder. De parcoursen waar we gebruik van maken hebben verschillende ondergronden.

Voor bos en duin gaan we om de hoek in Wijk aan Zee en voor de ‘fatte’ klei verplaatsen we ons naar het Bikepark in Spaarnwoude.

We vertrekken in alle gevallen vanuit Wijk aan Zee.

FATBIKE TOURS (met gids)

Op zoek naar een sportief uitje in Noord Holland? Ga eens E-Fatbiken vanuit Wijk aan Zee. Het is een tour die gereden wordt over uitdagende paden, slalommend langs natuurlijke hindernissen.

Uiteraard rijden we alleen op de officiële paden, met respect voor de prachtige omgeving en andere gebruikers van het duingebied. Tijdens de tocht kom je langs de mooiste plekjes van het duingebied. Er wordt een veilige route gereden waarbij iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen.

Voor deze tours maakt BRUUT Bikes gebruik van Surface 604 Boar E-Fatbikes. De fietsen hebben 10 versnellingen en zijn voorzien van hydraulische schijfremmen. In het achterwiel zit de aandrijving van 250 of 350 watt met een koppel van 40 newtonmeter.

TARIEVEN FIETSVERHUUR 2022

Dutch Design 28" Unisex
(7 versnellingen)
gazelle ambiance (vanaf ca. 168 cm)
1 - 3 dagen
€ 12,00 per dag
4 - 7 dagen
€ 10,00 per dag
> 7 dagen
€ 8,00 per dag
Dutch Design 24"
kinderfiets
8 jaar (vanaf ca. 130 cm)
1 - 3 dagen
€ 12,00 per dag
4 - 7 dagen
€ 10,00 per dag
> 7 dagen
€ 8,00 per dag
kinderstoeltje / childseat / fahrradsitze
1 - 3 dagen
€ 6,00 per dag
4 - 7 dagen
€ 5,00 per dag
> 7 dagen
€ 4,00 per dag

REPARATIE EN SERVICE

Bij BRUUT Bikes bent u aan het goede adres voor uw fietsreparaties en -onderhoud. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in MTB’s en racefietsen.

Hier vind u een prijslijst van verschillende werkzaamheden die BRUUT Bikes aan uw fiets kan verrichten. Genoemde prijzen zijn overigens zonder eventueel benodigde onderdelen.

 • band vervangen voor € 14,00
 • band vervangen achter € 16,00
 • hydraulische remmen € 25,00

  ontluchten voor of achter

 • aandrijving € 31,50

  vervangen ketting en cassette

 • mechanische remmen € 35,00

  vervangen complete kabelset

 • kleine servicebeurt (MTB/racefiets) € 55,00

  derailleurs controleren en afstellen, remmen controleren, wielen richten in frame, banden controleren, alle bouten en moeren nalopen en afstellen, balhoofdlagers controleren, trapaslagers controleren

 • middelgrote servicebeurt (MTB/racefiets) € 88,00

  kleine servicebeurt + aandrijflijn ontvetten en smeren, balhoofd demontage en voorzien van nieuw vet, drankstel ontvetten en nieuw vet

 • grote servicebeurt (MTB/racefiets) € 132,00

  middelgrote servicebeurt + hydraulische remmen spoelen en voorzien van nieuwe olie, kabels vervangen, demontage zadelpen en voorzien van nieuw vet of carbonpasta, fiets compleet reinigen

Custom Build fietsen

BRUUT Bikes ontwerpt, ontwikkelt en bouwt mountainbikes, racefietsen en gravelbikes.

Elke fiets begint met een visie en wordt zorgvuldig samengesteld tot een complete fiets waarbij alle onderdelen zorgvuldig zijn uitgekozen. Het resultaat is een unieke fiets.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 2.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

CONTACT

adres

Zwaanstraat 14a
1949 BC  Wijk aan Zee

stuur een mail

OPENINGSTIJDEN

maandag 09.30 – 18.00 uur
dinsdag 09.30 – 18.00 uur
woensdag gesloten – closed
donderdag 09.30 – 18.00 uur
vrijdag 09.30 – 18.00 uur
zaterdag 09.30 – 17.00 uur
zondag gesloten – closed